Achter Buro 11 zit interieurarchitect Eva

Haar buro staat in het atelier in haar achtertuin. Een comfortabel tuinhuis dat zij uiteraard zelf ontwierp. ‘In de vrijheid van mijn eigen omgeving, omringt door dierbare spullen, boeken en materialen, bloeit inspiratie vanzelf op.’

Vanaf deze plek ontwerpt ze ruimtes voor anderen. Fysieke omgevingen die tot in de detail voldoen aan persoonlijke verlangens. Dat kan een woning met tuin zijn. Een kantoorruimte. Een hotel. Of zelfs een crematorium.

De vraag die Eva zichzelf constant stelt is: ‘Wat is de optimale ruimte voor deze opdrachtgever? Hoe ziet zijn of haar 3de huid eruit?’

Creatieve en duurzame oplossingen
Eva verbindt aannemer, meubelmaker en stylist. Samen maken ze ontwerpen werkelijkheid. Eva doet waar zij het beste in is: het ontwerpen van de ´schil´ en alles wat daaraan vastzit. (aan-, op- en verbouwingen inclusief keuken, badkamer, veranda, trappen, kasten…) Haar oplossingen zijn creatief en duurzaam. Ze gebruikt wat er al is.

Buro 11 geeft eigenheid de ruimte
Kenmerkend voor Eva is dat ze eigenheid de ruimte geeft. De persoonlijkheid van de opdrachtgever, de identiteit van het bedrijf, de authenticiteit van het gebouw… Deze mengelmoes van karakters zie terug in haar doordachte ontwerpen.

Elk element is er met een reden. Alles heeft een functie. En dat voel je! Je ervaart comfort, bewegingsvrijheid, lichtinval… Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand. Top dit af met een vleugje humor en je hebt Buro11.

Als Eva niet achter haar buro zit, inventariseert ze woon- en werkwensen bij opdrachtgevers. Geeft ze presentaties en begeleidt ze bouwprojecten. Of laat ze zich inspireren door woonmagazines, exposities en bevriende ontwerpers.